Giresun'un başkanı tutuklandı!

GİRESUNSPOR Yönetimi Kurulu, Kulüp Başkanı Ömer Ülkü ile yönetici Coşkun Çalık'ın şike soruşturması nedeniyle tutuklanması üzerine bir açıklama yaptı.Yeşil beyazlı kulüp yapılan yazılı açıklamada Başkan Ömer Ülkü ile yönetici Coşkun Çalık'ın tutuklandığı

Giresun'un başkanı tutuklandı!

GİRESUNSPOR Yönetimi Kurulu, Kulüp Başkanı Ömer Ülkü ile yönetici Coşkun Çalık'ın şike soruşturması nedeniyle tutuklanması üzerine bir açıklama yaptı.

Yeşil beyazlı kulüp yapılan yazılı açıklamada Başkan Ömer Ülkü ile yönetici Coşkun Çalık'ın tutuklandığı hatırlatıldıktan sonra şöyle denildi:

 "Yargılama faaliyeti gizli olarak devam ettiğinden başkanımız ve yöneticimiz hakkında yapılan suçlamaların içeriğini bilememekteyiz. Ancak adalete güvenimiz tam olup, başkanımızın ve yöneticimizin masumiyetinin en kısa sürede ortaya çıkağını düşünüyor ve inanıyoruz. Ancak bu zor dönemde yönetim kurulumuz görevinin başında ve birbirine kenetlenmiş bir şekilde, kulübümüzü yeni sezona hazırlamak için elinden gelen çabayı göstermektedir. Şehrimizin ve taraftarımızın bizleri bu zor zamanımızda daha güçlü bir şekilde destekleyeceğini biliyoruz. Kulübümüzün kamp ve maç programında her hangi bir değişiklik bulunmamaktadır. Futbolcularımız 7 Temmuz günü kulüpte toplanacak ve sezon hazırlıklarına başlayacak. Bu zor günümüzde herkesi kulübümüzün yanında olmaya davet ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler