Giresunspor''un son gözdesi Hakan

Yeşil-Beyazlılar, geçen sezon Tavşanlı Linyitspor’da forma giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusu Hakan Çevik ile 1 yıllık sözleşme imzaladı Transfer çalışmalarını sürdüren Giresunspor, geride kalan sezon Tavşanlı Linyitspor’da forma giyen Hakan Çevik ile an

Giresunspor''un son gözdesi Hakan
Yeşil-Beyazlılar, geçen sezon Tavşanlı Linyitspor’da forma giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusu Hakan Çevik ile 1 yıllık sözleşme imzaladı
 
Transfer çalışmalarını sürdüren Giresunspor, geride kalan sezon Tavşanlı Linyitspor’da forma giyen Hakan Çevik ile anlaştı. Bir süredir Yeşil-Beyazlıların gündeminde bulunan savunma oyuncusu, Transfer Komitesi’nin daveti üzerine Giresun’a geldi. Tesislerde yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Hakan Çevik ile anlaşmaya varıldı. Başkan Mustafa Temel Bozbağ; “Hakan ile anlaşmaya vardık. Kendisi PTT 1. Lig'in deneyimli stoperlerinden. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Yeni transfer Hakan ise, Giresunspor'un çok büyük bir camia olduğunu belirterek, "Daha önce rakip olarak Giresun’a gelmiştim. Şimdi futbolun çok sevildiği bu şehre hizmet edeceğim. Çok mutluyum. Başarılı olmak için buraya geldim. Bana olan güveni boşa çıkartmayacağım” ifadelerini kullandı. Boluspor’da profesyonelliğe geçiş yapan Hakan, Bilecikspor, Dardanelspor, Şanlıurfaspor, Bozüyükspor ve son olarak TKİ Tavşanlı Linyitspor forması giydi. 26 yaşındaki futbolcu 3. Lig'de 47, 2. Lig'de 69, PTT 1. Lig'de ise 75 müsabakaya çıktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor