Giresunspor'un boynu onunla bükülmüyor!

 PTT 1. Lig'de dün sahasında Orduspor'u 1-0 mağlup eden Giresunspor, teknik direktörü Erkan Sözeri yönetiminde, ligde yenilgi yüzü görmeyerek yükselişe geçti.Ligin 7'nci haftasında sahasında Albimo Alanyaspor'a 2-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Me

Giresunspor'un boynu onunla bükülmüyor!

 PTT 1. Lig'de dün sahasında Orduspor'u 1-0 mağlup eden Giresunspor, teknik direktörü Erkan Sözeri yönetiminde, ligde yenilgi yüzü görmeyerek yükselişe geçti.

Ligin 7'nci haftasında sahasında Albimo Alanyaspor'a 2-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Mehmet Birinci ile yollarını ayıran ve Erkan Sözeri'yi göreve getiren yeşil-beyazlılar, yeni teknik direktörüyle rakiplerine geçit vermedi.

İlk 7 haftada galip gelemeyerek aldığı 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 4 puan toplayan ve 15'inci sırada yer alan Karadeniz ekibi, Erkan Sözeri yönetiminde 8 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik alarak mağlubiyet yaşamadı. Yeşil-beyazlılar, Sözeri'nin görevde bulunduğu dönemde 16 puan daha toplayarak ligde 20 puanla 8'inci sıraya kadar yükseldi.

Giresunspor, ilk 7 haftada 4 gol atıp 7 gol yerken, Sözeri ile 8 maçta 11 gol atıp kalesinde 5 gol gördü.

-Giresunspor'un son 8 maçı

Yeşil-beyazlılar, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde, Boluspor, Kayserispor, Antalyaspor ve Şanlıurfaspor ile berabere kalırken, Adanaspor, Elazığspor, Karşıyaka ve Orduspor maçlarından da galibiyetle ayrıldı.

Karadeniz ekibinin ligde son 8 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

Boluspor-Giresunspor............:..2-2

Giresunspor-Kayserispor.........: 0-0

Adanaspor-Giresunspor...........: 0-2

Giresunspor-Antalyaspor.........: 1-1

Elazığspor-Giresunspor............:1-2

Giresunspor-Karşıyaka.............: 2-0

Şanlıurfaspor-Giresunspor.......: 1-1

Giresunspor-Orduspor...............:1-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor