Giresunspor’dan imza şov

Giresunspor, sol kanat Cihan, stoper Özgür, kaleci Eray ve orta saha oyuncusu Çağrı ile nikâh tazeledi. Futbol Şube Sorumlusu Özkul, “Transferde sürprizlerimiz devam edecek” dedi TÖREN DÜZENLENDİ Giresunspor iç transferde daha önce söz kestiği dört oyuncu

Giresunspor’dan imza şov
Giresunspor, sol kanat Cihan, stoper Özgür, kaleci Eray ve orta saha oyuncusu Çağrı ile nikâh tazeledi. Futbol Şube Sorumlusu Özkul, “Transferde sürprizlerimiz devam edecek” dedi
 
TÖREN DÜZENLENDİ
 
Giresunspor iç transferde daha önce söz kestiği dört oyuncusuna dün tesislerde tören düzenleyerek imza attırdı. Yeşil-Beyazlılar’da orta saha oyuncusu Çağrı, sol kanat Cihan Yeşilırmak ve stoper Özgür ile kaleci Eray dün Giresun’a geldi ve basın huzurunda resmi sözleşmeye imza attı. Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Özkul; “Geçen sezonki kadromuzda yer alan ve başarılı bir performans sergileyerek şampiyon olmamızda büyük pay sahibi olan Çağrı, Cihan, Özgür ve Eray ile nikâh tazeledik” dedi.
 
İMZALAR DEVAM EDECEK
 
Özkul, “İhtiyaç duyduğumuz mevkilere transfer yapıyoruz.  İmza aşamasına geldiğimizde gerek resmi sitemiz, gerekse de basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıyoruz.  Giresunspor’da transfer bitmez. Kamp tarihine kadar sürpriz transferlerimiz olacak. 31 Temmuz’da 24 oyuncu ile Kartepe’de kampa gireceğiz” dedi. Oyunculardan Çağrı; “Geçen sene çok iyi bir performans sergileyerek şampiyon olduk. Bunun karşılığında kalmamız istendi, biz de kaldık. Yeni lig, yeni bir heyecan. Hayırlı olsun” derken, Cihan ise yeniden Giresunspor forması terleteceği için mutlu olduğunu kaydetti. Kaleci Eray, yeniden Giresunsporlu olmasında emeği bulunanlara teşekkür etti, Özgür ise yine başarılı olacağına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor