Giresunspor'dan göz dağı!

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, "Giresunspor, kuracağı kadroyla önümüzdeki sezon PTT 1. Lig'de önemli başarılara imza atacaktır. Herkes, Giresunspor'un gücünü görecek" dedi. Tütüncü, basına yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de kalıcı

Giresunspor'dan göz dağı!
Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, "Giresunspor, kuracağı kadroyla önümüzdeki sezon PTT 1. Lig'de önemli başarılara imza atacaktır. Herkes, Giresunspor'un gücünü görecek" dedi.
 
Tütüncü, basına yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de kalıcı olmak istediklerini belirterek, "Biz, ligde misafir değil, kalıcı olmak istiyoruz. Bunu sağlamak için de güçlü bir takım kuracağız. Giresun halkının beklentilerine cevap verecek takım oluşturacağız. Bunun için transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Bugüne kadar iç transferde önemli yol katettik. Anlaşmak istediğimiz futbolcuların büyük kısmına imza attırdık. Dış transferde de biri yabancı iki futbolcuyla sözleşme imzaladık. Önümüzdeki süreçte yeni transferlere imza atacağız. Giresunspor, kuracağı kadroyla önümüzdeki sezon PTT 1. Lig'de önemli başarılara imza atacaktır. Herkes, Giresunspor'un gücünü görecek" diye konuştu.
 
Takımın yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz'da Giresun'da başlayacağını ifade eden Tütüncü, şunları söyledi:
 
"Giresun'da 15 gün sürdürülecek ilk etap çalışmalarının ardından, Kocaeli Kartepe'de ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. 22 Ağustos'a kadar burada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ardından Giresun'a dönerek, ligi beklemeye başlayacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek, lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Hedefimiz büyük. Bu ligde iyi işlere imza atmak arzusundayız. Bunu başarmak için gece gündüz mücadele edeceğiz." 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor