Giresunspor'dan "feda" harekatı!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, yönetim kuruluna maddi anlamda destek için teknik heyet ve futbolcular olarak şahsi alacaklarından 10'ar bin lira feragat etme kararı aldıklarını söyledi. Sözeri, gazetecilere yaptığı a

Giresunspor'dan "feda" harekatı!
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, yönetim kuruluna maddi anlamda destek için teknik heyet ve futbolcular olarak şahsi alacaklarından 10'ar bin lira feragat etme kararı aldıklarını söyledi.
 
Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ'ın, gelecek sezon için gerekli desteği bulamadıkları takdirde yönetim kurulu olarak göreve devam etmeyecekleri yönündeki kararını, kamuoyuyla paylaştığını anımsattı.
 
Gerek teknik heyet, gerekse futbolcular olarak Giresunspor'da huzurlu ve mutlu olduklarını vurgulayan Sözeri, "Çok düzgün yönetilen ve doğru planlama yapılan bir Giresunspor var. Mevcut yönetim kurulu, Giresunspor'un geleceğini inşa ediyor. Biz de burada huzurlu ve mutluyuz. Biz burada oluruz ya da olmayız ama şu gerçek var ki sayın başkanımız ve mevcut yönetimin Giresunspor'un geleceği adına göreve devam etmesi gerekiyor" diye konuştu. 
 
Sözeri, Mustafa Bozbağ ve yöneticilerin devam etmesini istediklerini belirterek, şunları kaydetti:
 
"Bunun için de gerekli kamuoyu desteğini oluşturma adına ilk adımı biz atalım istedik. Yönetim kuruluna maddi anlamda destek için teknik heyet ve futbolcular olarak şahsi alacaklarımızdan 10'ar bin lira feragat etme kararı aldık. Bunu da yönetime ilettik. Umarım bu bir başlangıç olur ve Giresun'da mevcut yönetime destek artarak devam eder."
 
Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ise teknik heyet ve futbolculara yaptıkları jestten dolayı teşekkür etti.
 
Yönetim kurulu olarak 3 yıldır hem Giresunspor'un mevcut borçlarını azaltmak hem de sportif mücadeleyi yakalamak için mücadele ettiklerini dile getiren Bozbağ, "Her iki konuda da önemli başarılar yakaladık. Doğru şeyler yapınca Allah size yardım ediyor. Ne mutlu bize, böyle düzgün oyuncularla çalışıyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum, alınlarından öpüyorum. Allah bize böyle teknik heyet ve oyuncu grubu ile çalışmayı nasip etti" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor