Giresunspor'dan açıklama

 Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un Başkanvekili Hüseyin Adanur, ''Yönetimler geçici, Giresunspor kalıcıdır'' dedi. Adanur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birkaç gün içinde Giresun'da bir toplantı yapılacağını ve toplantıda çok önemli kararl

Giresunspor'dan açıklama

 

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un Başkanvekili Hüseyin Adanur, ''Yönetimler geçici, Giresunspor kalıcıdır'' dedi.

Adanur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birkaç gün içinde Giresun'da bir toplantı yapılacağını ve toplantıda çok önemli kararlar alınacağını söyledi.

Giresunspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa yerine getireceklerini ifade eden Adanur, şunları söyledi:

''Biz yönetim kurulu olarak içinde bulunduğumuz durumda akılcı davranmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulumuzda uyum içinde çalışıp çözümler üretiyoruz. Yapacağımız toplantıda gerek Giresunspor'un maddi durumu gerekse içinde bulunduğumuz konum göz önüne alınarak kararlar alacağız. Alacağımız kararlarda Vali Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun görüşleri çok önemli olacak. Yönetimler geçici, Giresunspor kalıcıdır. Takımımız Kartepe'deki hazırlıklarını tamamladıktan sonra Giresun'a dönecek ve çalışmalarına burada devam edecek. Yaptığımız hazırlık maçlarında bir çok oyuncu denedik ve yararlı olacağına inandıklarımızı kadroya dahil ettik. Yöneticiler olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye gayret ediyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler