Giresunspor'da Yılmaz memnun

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Sefer Yılmaz, "Futbolcuların başarılı olmak, takıma girmek ve formayı kazanmak için azimli bir şekilde çalışmaları beni memnun ediyor" dedi. Yılmaz, hazırlık döneminde ağır antrenmanlar yaptıklarını

Giresunspor'da Yılmaz memnun
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Sefer Yılmaz, "Futbolcuların başarılı olmak, takıma girmek ve formayı kazanmak için azimli bir şekilde çalışmaları beni memnun ediyor" dedi.
 
Yılmaz, hazırlık döneminde ağır antrenmanlar yaptıklarını söyledi.
 
Kısa sürede futbolcuların tam olarak istediklerini yerine getiremediğini belirten Yılmaz, "Ama beni sevindiren herkesin elinden geldiğince çabalaması. Futbolcuların başarılı olmak, takıma girmek ve formayı kazanmak için azimli bir şekilde çalışmaları beni memnun ediyor" ifadelerini kullandı.
 
Torku Konyaspor ile dün oynadıkları hazırlık maçında bazı mevkiler için iki veya üç oyuncuya ihtiyaç olduğunu daha net gördüklerini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:
 
"Yeni geldiğin bir takımda çok fazla oyun felsefeni yerleştiremiyorsun, çok fazla taktiksel çalışma da yapmadık. Sadece takım görüntüsü vermeleri için bir kaç ufak çalışma yapmıştık, onu da oyuncular defansif anlamda çok güzel yaptılar. Hücum anlamında zaten çok eksikliklerimiz var onu da Afyonkarahisar kampında çalışıp gidermeye çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor