Giresunspor'da kupa mesaisi

 Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 6. maçında deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacak olan Giresunspor'da, bu maçın hazırlıklarına başlandı.  Kulüp tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, taktik ağırlıklı

Giresunspor'da kupa mesaisi
 Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 6. maçında deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacak olan Giresunspor'da, bu maçın hazırlıklarına başlandı. 
 
Kulüp tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
 
Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, antrenmanı izleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, dün kendi sahalarında konuk ettikleri Samsunspor'a 4-0 mağlup olduklarını hatırlattı.
 
Samsunspor karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Bozbağ, "İlk yarı oynadığımız futbol, bu sezonun en kötü futboluydu. İkinci yarıda gerçek kimliğimizi bulduk ve oyumuzu oynadık. Kaçırdığımız penaltı pozisyonu maçın kırılma anı oldu. Ardından kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Burada yapılan hatanın cezası hemen kesilir" dedi.
 
Ligde yeniden toparlanarak çıkışa geçeceklerini ifade eden Bozbağ, "Bu maçın skoru böyle olmamalıydı. Çünkü bu skorun çıkacağı bir maç değildi. Oturacağız, kendi aramızda bugüne kadar nasıl sorunları çözdükse, bu süreci de öyle çözüme kavuşturacağız. Yapmamız gereken neyse onu yapacağız. Hızla toparlanacağız. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Yeniden çıkış yakalayacağız" diye konuştu. 
 
- "Kupaya odaklandık"
 
Bozbağ, 4 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Cizrespor ile oynayacakları kupa maçına ilişkin de ligdeki Samsunspor maçını unuttuklarını belirterek, "Kupaya odaklandık. Az da olsa gruptan çıkma şansımız var. Sahadan galip ayrılıp şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. İnşallah oradan 3 puanla dönerek kupayı galibiyetle tamamlamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor