Giresunspor'da keyifler yerinde

PTT 1. Lig'de play off iddiasını sürdüren Giresunspor, evinde ağırladığı Samsunspor'u 2-0 mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyor.   Asbaşkan İbrahim Özkul, önemli bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını söyleyerek play-off iddiamızda hedefimizden sapmada

Giresunspor'da keyifler yerinde
PTT 1. Lig'de play off iddiasını sürdüren Giresunspor, evinde ağırladığı Samsunspor'u 2-0 mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyor.
 
Asbaşkan İbrahim Özkul, önemli bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını söyleyerek play-off iddiamızda hedefimizden sapmadan yollarında ilerlediklerini dile getirdi. Özkul " Kritik bir maç oynadık. Kaybetsek işler zorlaşacaktı. Ama kazandık. Taraftarımıza play off heyecanını tattırmak istiyoruz. Samsunspor'un yendiğimiz için çok mutluyuz. Artık Boluspor maçına odaklanmalıyız. Hedefimiz için bu maçı da kazanmalıyız. Bizim için artık her maç final" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor