Giresunspor'da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligin ilk haftasında, sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde, teknik direktör Sefer Yılmaz yönetimindeki antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle devam

Giresunspor'da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligin ilk haftasında, sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Sefer Yılmaz yönetimindeki antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.

Yeşil beyazlı kulübün basın sözcüsü Bahattin Kurt,  yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yapmak için en iyi şekilde çalıştıklarını söyledi.

Yeni sezonun Giresunspor için çok farklı olacağını kaydeden Kurt, "Kardemir Karabükspor maçını kazanarak lige üç puanla başlamak istiyoruz. Giresunspor artık daha güçlü ve tüm takımları mağlup edecek durumda" dedi.

Kurt, ligin ilk maçında, taraftarlarının kendilerine büyük bir destek vereceğine inandıklarını belirterek, "Seyircilerimiz, passolig kartlarına kombine yükleterek maçlara daha rahat gelecek ve takıma destek olacaktır. Passolig yenileme ve yükleme işlemleri, Çotanak Store ile 19 Eylül Spor Salonu önünden yapılabilecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor