Giresunspor'da kadro alternatifsiz

Bank Asya 1. Lig'de, dün deplasmanda Elazığspor'a 3-0 yenilen Giresunspor'un kayyum heyeti başkanı Cengiz Cindemir, ''Kadromuzun alternatifsiz oluşunun sıkıntılarını yaşıyoruz'' dedi.Cindemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk devresinin

Giresunspor'da kadro alternatifsiz

Bank Asya 1. Lig'de, dün deplasmanda Elazığspor'a 3-0 yenilen Giresunspor'un kayyum heyeti başkanı Cengiz Cindemir, ''Kadromuzun alternatifsiz oluşunun sıkıntılarını yaşıyoruz'' dedi.

Cindemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk devresinin sonuna kadar maçı kazanabilecekleri bir oyun sergilediklerini, yakaladıkları gol pozisyonlarını ise değerlendiremediklerini savundu.

İkinci yarı başında yedikleri golden sonra takımda bir çözülme yaşandığını ifade eden Cindemir, ''Geriye düşünce rakibin üzerine gittik ve defans güvenliğini bıraktık. Ligde kadronun alternatifsiz oluşunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Ligi 11 kişiyle oynuyoruz, yedeklerin hepsi alt yapıdan kadroya alınan oyuncular. Takımda alternatif olmadığı için hasta ya da sakat oyuncularımızı da oynatmak zorunda kalıyoruz'' diye konuştu.

 Alınan sonuçların kötü takım oldukları anlamına gelmeyeceğini de vurgulayan Cindemir, ''Altı haftadır yenemesek bile dört beraberliğimiz ve sadece iki mağlubiyetimiz var. Diğer takımlar 5-6 futbolcularını dinlendirebilirken biz Perşembe günü oynayacağımız Kasımpaşa maçını da sonraki Kayseri Erciyesspor maçını da aynı kadroyla oynayacağız. Üç günde bir maç yapıyoruz ve aynı oyuncuları oynatıyoruz'' dedi.

 Rakip takım taraftarlarının verdiği destekleri kendilerinin de Giresunspor taraftarlarından beklediklerini belirten Cindemir, ''Taraftarımızdan sahamızda oynadığımız maçlarda destek bekliyoruz. Tabi küfürsüz ve takımı olumlu yönde etkileyecek şekilde. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Seyirci azlığı yüzünden evimizde oynadığımız maçları da rakip sahada oynuyormuş gibi oynuyoruz. Lütfen tribünleri doldursunlar ve takımı desteklesinler'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor