Giresunspor'da istifa!

Geçen hafta kendi sahasında Manisaspor'dan 6 gol yedikten sonra Ordu'da oynadığı Orduspor maçında da 4 gol yiyen Giresunspor'da teknik direktör Cengiz Demir görevinden istifa ettiği açıkladı. Maç sonu değerlendirmesini yapmak üzere basın mensuplarının kar

Giresunspor'da istifa!

Geçen hafta kendi sahasında Manisaspor'dan 6 gol yedikten sonra Ordu'da oynadığı Orduspor maçında da 4 gol yiyen Giresunspor'da teknik direktör Cengiz Demir görevinden istifa ettiği açıkladı.

Maç sonu değerlendirmesini yapmak üzere basın mensuplarının karşısına çıkan Demir, derbi havasında geçen karşılaşmadan farklı mağlup ayrıldıkları için son derece üzgün olduklarını belirtti. Yine bireysel hatalardan yedikleri gollerin oyun düzenlerini bozduğunu ifade eden Demir, "İki komşu ilin karşılaşmasında skorun
dışında centilmence geçmesi hepimizi sevindirdi. Bunun dışında maçın en başında yediğimiz goller oyun düzenimizi bozdu. Yine hep yaşadığımız bireysel hatalarımızın içinde olduğu goller yedik. Böylece maçı kaybettik. Orduspor'u kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Maçın skoru ne olursa olsun maç öncesi istifa kararı aldığını anlatan Cengiz Demir şöyle konuştu:"Giresunspor'un yeni yönetimiyle ilgili oluşan divan kurulundan sonra divan kurul başkanına takımdaki son karşılaşman olduğunu, skor ne olursa olsun çıkıp maçtan sonra bunu açıklayacağımı söyledim. Maç öncesi bunu futbolcularımla paylaştım. Giresunspor'a bundan sonra gelecek yöneticilerin önünü açmak ve daha sağlıklı bir karar vermeleri adına canım kadar sevdiğim Giresunspor'daki görevimden istifa ediyorum.
Bu kesinlikle kendi kararımdır. Tüm Giresunspor camiasına bana ve ekibine gösterdiği sevgiden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak Giresunspor büyük bir camiadır. Elbirliği ile Giresunspor layık olduğu yere gelecektir"

İLDİZ:"ZORU KOLAYA ÇEVİRDİK"
Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, zor olan maçı kolaya çevirerek galip geldiklerini söyledi. Her iki il arasındaki ezeli rekabetin dışında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İldiz, "İki komşu ilin ezeli rekabetinden dolayı farklı bir havada oynanacak deniyordu. Ancak biz oyuncularımızla hafta başından bu yana iyi bir gidişatımız var diye konuştuk. Amacımız bunu devam ettirip sahadan galip ayrılmaktı. Zoru kolaya çevirmek oyuncularımın elindeydi. Bugün iyi oynadık rahat bir tempoda farkı bir galibiyet aldık. Mutluyuz yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Karşılaşmada gol orucunu bozarak 2 gol birden atan Serdar Sinik ile ilgili konuşan Yücel İldiz, "Serdar'la sürekli görüşüyorduk. 'Sen oyununu oyna gol gelir' diyorduk. Golleri bugün geldi. Çok net bir galibiyet aldık. Tecrübelisi genciyle kime ne görev verdiysek herkes layıkıyla görevini yaptı. Hepsini teker teker kutluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler