Giresunspor'da huzur bozana yer yok

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Giresunspor’u sıkıntıya sokacak, mevcut kadrodaki oyuncuların huzurunu bozacak kimseyi kulübe sokmadıklarını belirtti.   Bozbağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, futbolda

Giresunspor'da huzur bozana yer yok
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Giresunspor’u sıkıntıya sokacak, mevcut kadrodaki oyuncuların huzurunu bozacak kimseyi kulübe sokmadıklarını belirtti.
 
Bozbağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, futbolda birinci transfer ve tescil döneminin dün sona erdiğini anımsattı.
 
Giresunspor Kulübü olarak transferin son günde aralarında yabancı oyuncuların da bulunduğu bazı isimlerle temasa geçtiklerini, ancak girişimlerinin olumlu sonuçlanmadığını kaydeden Bozbağ, "Görüşme yaptığımız isimlerden çok yüksek fiyat talepleri ile karşılaştık. Kulüp olarak bir transfer politikamız var. Giresunspor’u sıkıntıya sokacak, mevcut kadrodaki oyuncularımızın huzurunu bozacak kimseyi bu kulübe sokmadık, bundan sonra da sokmayız. Kulüp politikamız nedeniyle de yapılan transfer görüşmelerimiz maalesef olumsuz sonuçlandı" diye konuştu.
 
Yönetim kurulu olarak mevcut kadrolarında oyunculara güvendiklerini ve Giresun halkının da gereken desteği vermesini isteyen Bozbağ, şunları dile getirdi:
 
"Devre arası transfer dönemine kadar mevcut kadromuzla mücadele edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oyuncularımızın arkasında duracağız. Giresun halkının da durmasını istiyoruz. Giresunspor'a son derece karakterli ve düzgün isimleri kazandırdık. Oyuncularımıza güveniyoruz. Ligde oynanan 3 maçta da ortaya koydukları performansla da bizleri mahcup etmediler. Sezon boyunca da etmeyeceklerine inanıyoruz. Bu çocuklarla birlikte Giresunspor'un çok büyük işler başaracaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor