Giresunspor'da gol şov

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 21 yaş altı takımı ile oynadığı hazırlık maçını 9-1 kazandı. Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan karşılamada yeşil-beyazlıların gollerini Vedat Muric (2), Abdulaziz Solmaz, Cihan Can, Arif Şahin (2), Herve (3) atarken,

Giresunspor'da gol şov

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 21 yaş altı takımı ile oynadığı hazırlık maçını 9-1 kazandı.

Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan karşılamada yeşil-beyazlıların gollerini Vedat Muric (2), Abdulaziz Solmaz, Cihan Can, Arif Şahin (2), Herve (3) atarken, 21 yaş altı ekibinin tek golünü Okan Karabulut kaydetti.

Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla altyapı takımıyla hazırlık maçı oynadıklarını söyledi.

Her iki takımın da ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Güzel maç oldu. Kadromuzda bulunan tüm oyuncularımıza şans verdik. Onların performanslarını görme fırsatı yakaladık. Değişik taktikler denedik ve yine 21 yaş altı takım oyuncularımızın durumlarını da görme fırsatı bulduk. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu" diye konuştu.

Yılmaz, oyunculara yarın için izin verdiklerini, gelecek hafta Göztepe ile yapacakları lig maçının hazırlıklarına 7 Eylül Pazartesi günü devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor