Giresunspor'da anlaşma sağlandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, teknik direktör Mehmet Birinci ile gelecek sezon için yeniden anlaştıklarını bildirdi. Bozbağ, Birinci ile görüşerek kesin anlaşmaya vardıklarını belirtti. Mehmet Birinci ile yeniden anl

Giresunspor'da anlaşma sağlandı
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, teknik direktör Mehmet Birinci ile gelecek sezon için yeniden anlaştıklarını bildirdi.
 
Bozbağ, Birinci ile görüşerek kesin anlaşmaya vardıklarını belirtti.
 
Mehmet Birinci ile yeniden anlaştıkları için mutlu olduklarını vurgulayan Bozbağ, "Mehmet hocamız bizim ilk önceliğimizdi. Kendisi ile bugün görüştük. Yaptığımız görüşme sadece 10 dakika sürdü. Teknik direktör Mehmet Birinci ile yeniden anlaştık" dedi.
 
Bozbağ, Birinci ile resmi sözleşmeyi imzalayacaklarını ifade ederek, "Mehmet hocaya, Giresunspor’a göstermiş olduğu ilgi ve güven için teşekkür ederim. Hocamız hep, ‘Giresun ikinci memleketim’ diyordu. Böylelikle Giresunluluğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Giresunspor’u daha iyi yerlere götürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor