Giresunspor'da 47. yıl kutlaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gireunspor'un 46. kuruluş yıl dönümü bugün törenle kutlandı.Atatürk Meydanı'nda yapılan kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumları yapıld

Giresunspor'da 47. yıl kutlaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gireunspor'un 46. kuruluş yıl dönümü bugün törenle kutlandı.

Atatürk Meydanı'nda yapılan kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumları yapıldıktan sonra Giresunspor'un tarihçesi anlatıldı.

Törenin ilk konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, ” 47.kuruluş yıldönümümüz kutlu olsun. Kulübümüzün bugünlere gelmesinde başta rahmetli olmuş kurucularımız ile emeği geçen herkese teker, teker teşekkür ediyorum. Ölenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 47 yıl önce kurulan kulübümüzün bulunduğu zor şartlarında hep beraber zor bir yolculuğa çıktık. İmkansızlıkları ve zorlukları beraber güç olarak aştık. Ve inşallah bundan sonrada bu birlikteliğimiz çok seneler devam eder. Şahsıma ve yönetimime vermiş olduğunuz güven, destek ve inançtan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Her şeyin Giresunsporumuz için aydınlık olsun diyorum” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, “89 yıllık Giresunspor tarihinde çok iyi bir dönem yaşıyoruz. Çok köklü bir kulübüz. Bizler elimizden geleni yapıyoruz, yapmayada devam edeceğiz. Sadece Giresunsporun değil ayrıca Yeşilgiresun Belediye sporunda şampiyon olacağı ve Karadeniz bölgesinde sporun yıldızlaştığı bir şehir olmak yolunda ilerlediğimizi görüyorum. İnşallah her şey gönlümüzce olur. Kuruluş yıldönümümüz hayırlı olsun” diye konuştu.

Giresun Vali Vekili Bekir Ergök ise konuşmasında, ”Giresunspor büyük bir kulüp. Tarihi ile büyük, başarıları ile büyük, Türk sporuna yetiştirdiği ve armağan ettiği sporcuları ile büyük bir kulüp. Ayrıca taraftar kitlesi ile de büyük bir kulüp. Giresunspor bu sezon ile birlikte hak ettiği yere ulaşacaktır. Bugüne kadar kulübe hizmet edipte vefat etmiş olan kişilere rahmet diliyorum, geride kalanlara da uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilirken, kutlama programı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler