Giresunspor'a yeni teknik adam

İki yıllığına anlaşma sağladıkları Demir'in takıma yararlı olacağına inandıklarını ifade eden Kitapçı, "Giresunspor, ligin her zaman hedefi olan ve iddialı takımı olmuştur. Yeni teknik direktörümüz Cengiz Demir ile bunu sürdürmek istiyoruz. Artık geride k

Giresunspor'a yeni teknik adam
İki yıllığına anlaşma sağladıkları Demir'in takıma yararlı olacağına inandıklarını ifade eden Kitapçı, "Giresunspor, ligin her zaman hedefi olan ve iddialı takımı olmuştur.

Yeni teknik direktörümüz Cengiz Demir ile bunu sürdürmek istiyoruz. Artık geride kalan maçları unutup, yeni bir sayfa açmayı düşünüyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Kitapçı, teknik direktör Demir'in yarın kulüp tesislerinde düzenleyeceği basın toplantısıyla hedeflerini ve yardımcı hocalarının isimlerini açıklayacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler