"Giresunspor'a herkes imrenecek"

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Giresunspor'un mali durumu ve son maçlarda yaşanan hakem hatalarına ilişkin bir basın açıklaması düzenledi. Her yıl bütçeyi daha iyi şartlara getirdiklerin söyleyen ve bu sezona ise 8 milyon lirayla başladıklarını

"Giresunspor'a herkes imrenecek"

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Giresunspor'un mali durumu ve son maçlarda yaşanan hakem hatalarına ilişkin bir basın açıklaması düzenledi.

Her yıl bütçeyi daha iyi şartlara getirdiklerin söyleyen ve bu sezona ise 8 milyon lirayla başladıklarını vurgulayan Başkan Bozbağ, "Giresunspor'da tekrar göreve başladığımız bu sezon bütçeyi biz 8 milyon lira olarak belirledik. Yönetici arkadaşlarımızın da topladığımız paralarla sezona giriş yaptık. Her sene olduğu gibi, oyuncularımızla ilgili peşinatlarımızı da Eylül ve Ekim aylarına verdik. Çok uzun yıllardan beri ilk defa Giresunspor'a çek çıkararak Giresunspor'un mali tablosunu düzelttiği için kendi çeklerini oyuncularımıza vererek ödemeyi gerçekleştirdik. Şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım 15 kişi görev aldığımız 4 sene boyunca federasyondan 100 lira alamdan görev yaptık. Her takım federasyondan aylık, senelik para alırken, biz şuana kadar kulübümüze bir para almadık. Dolayısıyla bazen bu işin ne kadar zor olduğu insanları yanıltıyor çünkü biz çoğu sorunumuzu dışarı vurmuyoruz. Bu benim bir özelliğimdir. Ben Giresunspor'un düştüğü durumu çok dışarıya yansıtmak istemem" dedi.

"GİRESUNSPOR HERKESİN TAKIMI OLDU"

Bu miktarı her sene bulduklarının altını çizen başkan Bozbağ, "8 milyonu 10'a bölseniz aylık 800 bin lira ödeme çıkar Giresunspor'a. Yani aylık 800 Bin Lira ödemeyi federasyondan para gelmeden Giresun kaynakları ile her sene bulmak çok kolay olmasa gerek. Ama biz her sene bu parayı bulduk ve biz her sene bir diğer seneye borç taşımadan aynı zamanda da borcu azaltarak ta bugünlere geldik. Bizim bazı söylemlerimiz olmuştur. Nedir o söylemeler; Ben para veremediğim personelin karşısına çıkamam, ben para vermediğim futbolcunun karşısında çıkamam. Bu farklı yorumlara sebep olmuş olabilir. Hayatımda ne başkanlığımda ne de yaşamımda dedikodu ile iş yapmadım. Hayatımda hiçbir zaman bir şeyleri farklı gösterme çabasında bulunmadım. Bu kulüp battı, bu kulüp bittiği anda göreve gel dediler. Ben ve 15 tane arkadaşım hiçbir şey gözetmeden bu taşın altına her şeyimizi soktuk. Herkes de bize destek oldu ve bugünlere geldik. Giresun'un eksikliği olan birlik beraberliği Giresun'da yakaladık biz. Biz bu sevgisizliği ve samimiyetsizliği kırdık, Giresunspor herkesin takımı oldu" diye konuştu.

"HERKESİN İMRENECEĞİ BİR GİRESUNSPOR OLDU"

Herkesin imreneceği bir takım olduklarını belirten Başkan Bozbağ, "4 seneden beri herkesin imreneceği bir Giresunspor oluştu. Küçük, büyük herkesin. Yani bir şehir birleşince; borcun da azaldığını, şampiyon da olunduğunu televizyon programlarında paranın hiçbir şey olduğunu, mücadelenin ve birlik beraberliğin her şey olduğunu bütün Türkiye'ye gösterdik. 20 milyon liralı bütçeli takımlar Giresunspor'un altındadır. 25 milyon lira harcanmış kulüpler Giresunspor'un altındadır. Bugün hakem faciası yaşamazsak Giresunspor 4. sıradaydı" ifadelerini kullandı.

"BU İŞİN FEDERASYONA VE HAKEME VERYANSIN EDEREK ÇÖZÜLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Hakemler konusunda, "Giresunspor'da antrenörlük yapmış bir hocanın oğlu Giresunspor maçına verilmez" diyen Bozbağ, "Özgünç Türkalp 3 maç ceza aldı, camiadan özür diledi, bizim 1 puan gitti. Hiçbir şey olmayan gol iptal oldu. Muhtemelen bu arkadaş da ceza alacak ve benim 3 puanım gidecek. Ben federasyona, hakem camiasına veryansın ederek bu işin çözüleceğini düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor