Giresunspor yönetimini arıyor!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da kongrede yönetime talip çıkmaması üzerine hala bir yönetim sıkıntısı yaşanıyor.Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un divan kurulu başkanı İbrahim Özkul, ''Giresunspor'un yeni yönetime kavuşması için ça

Giresunspor yönetimini arıyor!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da kongrede yönetime talip çıkmaması üzerine hala bir yönetim sıkıntısı yaşanıyor.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un divan kurulu başkanı İbrahim Özkul, ''Giresunspor'un yeni yönetime kavuşması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen günlerde yapılan olağanüstü genel kurulda yönetime herhangi bir ismin çıkmaması üzerine kulüp yönetiminin divan kuruluna devredildiğini anımsattı.

Divan kurulunun yeni bir yönetim oluşturulması için çalıştığını ifade eden Özkul, eski başkanlardan Fatih Kitapçı ile görüşmelerin devam etiğini ve başka adayların çıkması durumunda onlarla da memnuniyetle görüşeceklerini söyledi.

Divan kurulunun öncelikli hedefinin yeni yönetime görevi devretmek olduğunu ifade eden Özkul, ''Giresunspor'un yeni yönetime kavuşması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Şehrin önde gelenleri ile Giresunspor'un yeni yönetimini oluşturmak konusunda sürekli görüşme halindeyiz. Kulübün öncelikli sorunları arasında yer alan ekonomik durum, yeni oluşacak yönetimin ilk çalışmaları arasında yer alacak'' diye konuştu

Özkul, yeni sezon hazırlıkları kapsamında tamamlanan Kartepe ve Avanos kamplarından sonra çalışmalara Giresun'da devam edileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor