Giresunspor yönetiminden yeni karar!

PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Giresunspor Yönetim Kurulu olarak göreve devam etme kararı aldık" dedi.Bozbağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu olarak Giresun milletvekilleri ve mülki amir

Giresunspor yönetiminden yeni karar!

PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Giresunspor Yönetim Kurulu olarak göreve devam etme kararı aldık" dedi.

Bozbağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu olarak Giresun milletvekilleri ve mülki amirlerle yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını, çok ciddi destek sözleri aldıklarını belirtti.

Yönetim kurulu olarak verilen destek sözleri üzerine göreve devam etme kararı aldıklarını vurgulayan Bozbağ, şöyle devam etti:

"Giresunspor yönetim kurulu olarak 6 milyon lira bütçe hedefimiz var. Bunun 4 milyon 500 bin lirası için milletvekillerimiz ve mülki amirlerimizden destek sözü aldık. Bu kararı almamızdaki en büyük etken ise, biz bu şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin çocuğuyuz. Bu şehirde doğduk büyüdük. O yüzden bu şehre borcumuz var. Bu borcumuzu ödemeye devam edeceğiz. Bu kadar ilginin olduğu bir yerde, Mustafa Bozbağ ve arkadaşlarının görevden kaçma şansının olmadığını bu süreçte gördük."

PTT 1. Lig'in zor bir lig olduğunu bildiklerini ancak başarı için mücadele edeceklerini aktaran Bozbağ, şöyle konuştu:

"Çok güçlü takımlar var ama onların bilmediği bir şey var. Büyüklük görünmeyle olmuyor. Büyüklük gerçekten büyüklükle oluyor. Büyük bir camiayız. Herkesin battık dediği bir noktadan şampiyonluğa ulaştık. Giresunspor, büyük bir kulüptür. Her zaman üst sıralara oynamak için mücadele etmiştir. Yine mücadele etmeye devam edecektir."

Bozbağ, yarın yönetim kurulu olarak toplanarak, teknik heyet ve futbolcuların durumlarını görüşeceklerini vurgulayarak, "Mevcut hocamız Mehmet Birinci ile devam etmek istiyoruz. Kendisiyle görüşeceğiz. Anlaşmak istiyoruz. Yine mevcut kadromuzdan 10-11 futbolcumuzla yola devam etme arzusundayız. İlk önce teknik direktörümüzü belirleyip, ardından hocamızın vereceği rapor doğrultusunda takımımızı oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor