Giresunspor üst sıralarda kalmak istiyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Bucaspor karşılaşmasını kazanarak üst sıralardan kopmamak istediklerini söyledi. Bozbağ, yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında Bucaspor'u konuk edeceklerini anımsattı.  Geçen hafta

Giresunspor üst sıralarda kalmak istiyor
 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Bucaspor karşılaşmasını kazanarak üst sıralardan kopmamak istediklerini söyledi.
 
Bozbağ, yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında Bucaspor'u konuk edeceklerini anımsattı. 
 
Geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor karşısında alınan bir puanla ligde yakaladıkları çıkışlarını Bucaspor maçını kazanarak sürdürmek istediklerini aktaran Bozbağ, "Bütün camia ve taraftarlarımızın beklentisi bu maçtan galip ayrılmamız yönünde. Zor maç olacak. Gerçi ligdeki tüm maçlar zor. Takımların birbirine üstünlüğü yok. Biz de kazanma adına her şeyi yapacağız. Camianın beklentisini yerine getireceğiz. Çocukların ellerinden geleni yapacağına inanıyoruz" dedi. 
 
Bucaspor maçının Giresunspor'un ligde alt mı yoksa üst sıralara mı oynayacağının belirlenmesi noktasında önem arz ettiğine dikkati çeken Bozbağ, şöyle konuştu:
 
"Bu maçı kazanırsak biraz daha aşağıdan uzaklaşmış oluruz. Üst sıralardan kopmayacağız. Play-off mücadelesi veren ekipler arasında mücadelemizi sürdüreceğiz. Her galibiyet aşağı potadan uzaklaştırıp bizi yukarıya yaklaştırıyor. Her mağlubiyet de üstten uzaklaştırıp aşağıya yaklaştırıyor. O nedenle Bucaspor maçının skoru bizim lig hedefimizi belirleyecek. Bucaspor karşılaşmasını kazanarak üst sıralardan kopmamak istiyoruz." 
 
Bozbağ, Bucaspor maçında en büyük silahlarının Giresunspor taraftarı olacağını dile getirerek, "Bucaspor maçı çok zor geçecek. Bunun bilincindeyiz ancak zorlu maçı taraftarımızın da desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz. Giresunspor taraftarıyla güçleniyor. Bizi yalnız bırakmasınlar. Taraftarımızın desteği bize güç verecek, maçı kazanacağız" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler