Giresunspor transferde rahat

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, transfelerde hata yapmak istemediklerini belirterek, "Bu neden acele etmeden, bilinçli ve geleceği düşünerek hareket ediyoruz" dedi. Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, iç transfer

Giresunspor transferde rahat
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, transfelerde hata yapmak istemediklerini belirterek, "Bu neden acele etmeden, bilinçli ve geleceği düşünerek hareket ediyoruz" dedi.
 
Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, iç transfer görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından, yönetim kurulu olarak transfer çalışmaları için yeni bir strateji belirlediklerini söyledi.  
 
Sıfırdan yeni bir takım kurmak için çalışmalara başladıklarını, transferde aceleci davranmayacaklarını ifade eden Bozbağ, "Transfer çalışmalarına dünden itibaren başladık. Yeniden bir takım oluşturmak istiyoruz. Belirlediğimiz isimlerle görüşme halindeyiz. İlerleyen günlerde transferde hareketli günler yaşayacağız ancak transferde aceleci de davranmayacağız. Çünkü hata yapmak istemiyoruz. Acele etmeden, bilinçli ve geleceği düşünerek hareket edeceğiz" diye konuştu.
 
Giresunspor'un PTT 1. Lig'de kalıcı olmayı hedeflediğini kaydeden Bozbağ, şöyle konuştu:
 
"PTT 1. Lig zor bir lig. Çok güçlü takımlar var ancak biz de güçlü bir takımız. Bunu Spor Toto 2. Lig'de 17 puan geriden gelip şampiyonluğa ulaşarak gösterdik. Giresunspor, bulunduğu liglerde her zaman yukarılara oynamış, imkansızları başarmış bir ekip. Yeni bir sayfa açtık. Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edeceğiz. Önceliğimiz ligde kalıcı olmak. Bu kadar insan bize güveniyor. Onları mahcup etmemeliyiz. Bu ligde kalıcı olduğumuzu göstermemiz lazım."  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor