Giresunspor testten geçiyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da 8 futbolcu sağlık kontrolünden geçti.Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı takımda Berkan Yıldırım, Rıdvan Sağlam, Eray Çalışkan, Ergün Çakır, David Salomon Abwo, Onur Demir, Abdülaziz Solmaz ve Gökhan Çak
Yayınlanma:
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da 8 futbolcu sağlık kontrolünden geçti.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı takımda Berkan Yıldırım, Rıdvan Sağlam, Eray Çalışkan, Ergün Çakır, David Salomon Abwo, Onur Demir, Abdülaziz Solmaz ve Gökhan Çakır'a sağlık kontrolü yapıldı.
Oyuncuların kan tetkikleri gerçekleştirildi, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerinin ardından akciğer ve kardiyoloji testlerinin yapılmasıyla sağlık kontrolleri sona erdi. Efor testine de tabi tutulan futbolcular yaklaşık 3 saat kaldıkları hastaneden ayrıldı.
Giresunspor'da sağlık kontrollerinin yarın da süreceği öğrenildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

