Giresunspor seriye bağladı

PTT 1. Lig'de Samsunspor'u 2-0 yenen Giresunspor, bu sezon üst üste 4. galibiyetine imza attı.   Karadeniz ekibi, son 4 maçta elde ettiği 12 puanla, lider Kardemir Karabükspor ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi. Ligde son 4 maçını kazanan Giresunspo

Giresunspor seriye bağladı
PTT 1. Lig'de Samsunspor'u 2-0 yenen Giresunspor, bu sezon üst üste 4. galibiyetine imza attı.
 
Karadeniz ekibi, son 4 maçta elde ettiği 12 puanla, lider Kardemir Karabükspor ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi. Ligde son 4 maçını kazanan Giresunspor, haftayı 21 puan ve averajla 6. sırada kapadı.
 
Sezona 3-2'lik Kardemir Karabükspor yenilgisiyle başlamasına rağmen üçüncü haftada evinde Adanaspor'u 2-1 ve dördüncü haftada deplasmanda Göztepe'yi 1-0 yenen Giresunspor, 10. haftaya kadar galip gelme başarısı gösteremedi. 
 
Teknik direktör Sefer Yılmaz'ın görevine son verilmesinin ardından yeni teknik direktör Erkan Sözeri ile  9. haftada Kayseri Erciyesspor'a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, 10. haftada evinde Altınordu'yu 1-0 yenerek 5 hafta sonra ilk kez galip geldi.
 
Erkan Sözeri yönetiminde çıkışa geçen Giresunspor, 11. haftada deplasmanda Adana Demirspor'u 3-2, 12. haftada Karşıyaka'yı 3-1 ve bugün de deplasmanda Samsunspor'u 2-0 yenerek son dört maçından 12 puan aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor