Giresunspor Play-Off şansını zorluyor

Ligde 2. Yarının başlamasıyla deplasmanda maç kaybetmememe özelliğini kaybeden ardından sahasında da önemli puan kayıpları yaşayan PTT 1. Lig temsilcilerimizden Giresunspor, kalan 7 maçta Play-Off şansını zorlaman amacında.27. haftayı 35 puan ve averajla

Giresunspor Play-Off şansını zorluyor

Ligde 2. Yarının başlamasıyla deplasmanda maç kaybetmememe özelliğini kaybeden ardından sahasında da önemli puan kayıpları yaşayan PTT 1. Lig temsilcilerimizden Giresunspor, kalan 7 maçta Play-Off şansını zorlaman amacında.

27. haftayı 35 puan ve averajla 11. Sırada tamamlayan Yeşil-Beyazlılar uzak ihtimal de olsa Play-Off umudunu kaybetmedi. Giresunspor teknik direktörü Erkan Sözeri matematiksel olarak Play-Off şansını henüz yitirmediklerini belirterek “Bir galibiyet serisi yakalamayı başarabilirsek hedef anlamında elimizi güçlendirmiş olacağız. Futbolda imkansız olan bir şey yoktur” diye konuştu. Bu arada Çotanaklar 7 maçın 3’ünü sahasında Elazığspor, Şanlıurfaspor ve Gaziantep Belediye ile oynarken, deplasmanda, Karşıyaka, Orduspor ve Manisa ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler