Giresunspor Manisaspor maçı canlı yayınlanacak mı?

Giresunspor Manisaspor maçı bugün oynanacak

Giresunspor Manisaspor maçı canlı yayınlanacak mı?

TFF 1. Lig'de heyecan devam ediyor. 4. haftada Giresunspor Manisaspor maçı oynanacak. Bugün oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak ve hakem Suat Arslanboğa maçta düdük çalacak. Onun yardımcılıklarını İsmail Şencan ile Uygar Bebek yapacak. Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma herhangi bir kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak.

İlk 11'ler: 
Giresunspor: 99 Eser Altın 16 Berkan Yıldırım 57 Özgür Yılmaz 93 Hüsamettin Tut 7 Nemanja Tomic 10 Volkan Okumak 14 David Abwo 17 Recep Aydın 25 Dodo 32 Igors Tarasovs 19 Özgür Can Özcan
Manisaspor: 26 İsmail Şahmalı 5 Berk Neziroğluları 19 Erman Bulucu 22 Nuri Terliksiz 38 Emre Öztürk 8 Metin Yüksel 27 Dieudonne Gbakle 61 Savaş Yılmaz 10 Harry Novillo 88 Bahattin Köse 18 Moustapha Konde


İki takım bugüne kadar toplam 10 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Manisaspor 6 kez kazanırken Giresunspor 3 galibiyet elde etti. Bir maç ise berabere sona erdi. Giresun ev sahipliğinde oynanan 4 maçta ise ev sahibi 3 kez kazanırken misafir takım 1 kez galip geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler