Giresunspor kayıp istemiyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, ilk 3-4 haftayı kayıpsız geçmek istediklerini belirtti.   Bozbağ, tesislerde düzenlenen kurban kesimi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, her sezon başlangıcı öncesi kurban kesimin

Giresunspor kayıp istemiyor
 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, ilk 3-4 haftayı kayıpsız geçmek istediklerini belirtti.
 
Bozbağ, tesislerde düzenlenen kurban kesimi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, her sezon başlangıcı öncesi kurban kesimini gelenek hale getirdiklerini söyledi.
 
Giresunspor'un bu sezon ilk 6 hedefinin olduğunu, başarıyı yakalamak için de canla başla mücadele edeceklerini kaydeden Bozbağ, "Zor bir lig bizi bekliyor. Çok ciddi rakiplerimiz var. Güçlü bütçeleri olan takımlarla mücadele edeceğiz" diye konuştu.
 
Ligin ilk haftasında sahalarında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Bozbağ, hedeflerinin sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu ifade etti.
 
Bozbağ, yeni kurulan bir ekip olduklarını, bu nedenle zamana ihtiyaç duyduklarını dile getirerek, "Yeni kurulan bir takımın tam anlamıyla rayına oturması için 3-4 hafta gerekli. Takımlar bu dönemlerde çok ciddi bocalıyorlar çünkü. Biz de yeni kurulan bir ekibiz. Bu nedenle zamana ihtiyacımız var" dedi.
 
Federasyonun aldığı karar doğrultusunda Türk vatandaşlığına geçmesine rağmen Vedat Muriç'yi 'yabancı' statüsünde kadrolarında bulunduracaklarını ifade eden Bozbağ, "Bakanlar Kurulu kararı ile Türk vatandaşlığı verilen oyuncumuza federasyon tarafından Türk statüsünde oynayabileceği yönünde karar çıkmadı. Federasyon oyuncumuzun Türk statüsünde oynayabilmesi için bir kez de olsa A Milli takım forması giymesi şartı aradı. Şart uymadığı için oyuncumuz yabancı statüsünde kadromuzda yer alacak" şeklinde konuştu.
 
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, kadrolarına 2 oyuncu daha katma haklarının bulunduğunu, Kardemir Karabükspor maçı sonrası ihtiyaç duyulan yerlere takviyeleri yapacaklarını da ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor