"Giresunspor kalıcı olacak"

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un kalıcı gelire kavuşturulması için limanın yeniden otopark olarak işletilmesinin sağlandığını söyledi.Giresunspor’un kalıcı gelire kavuşması için çalıştıklarını kaydeden Vali Şa

"Giresunspor kalıcı olacak"

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un kalıcı gelire kavuşturulması için limanın yeniden otopark olarak işletilmesinin sağlandığını söyledi.

Giresunspor’un kalıcı gelire kavuşması için çalıştıklarını kaydeden Vali Şahin, "Giresunspor Kulübü Valilik ve Belediyeden alınan paralarla yönetilmez. Bunlar hep geçici olur ve hazıra da dağ dayanmaz. Biz kulübe 300 bin TL’ye yakın destekte bulunduk. Kalıcı gelir için limanın yeniden otopark olarak işletilmesini sağladık. 17 dönümlük alanı Giresunspor otopark olarak işletecek.

İnşallah kısa zamanda söz konusu yerin betonunu da dökmüş olacağız. Oraya girecek her araba Giresunspor’a 1 TL yardımda bulunacak. Ayrıca otopark ücreti de ödeyecek. Orada ayrıca lunaparka da izin vereceğiz ve söz konusu yere girecek herkes Giresunspor’a 1 TL yardımda bulunmuş olacak.

Çarpışan arabaları da Giresunspor’a gelir getirmesi için vereceğiz. Giresunspor kendi parasını kazanacak. Böylelikle kulübümüz balık tutmayı da öğrenecek” diye konuştu.

Giresunspor’dan yeni sezonda ilk altı hedefinin peşinde koşmasını beklediğini de belirten Vali Şahin;

Giresunspor, 2010-2011 sezonunu 11. sırada tamamladığını, yeni sezonda Play-Off’un yani ilk altının içerisinde olacağını, Yönetim bunu yapacağına inandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor