Giresunspor iyi sonuç istiyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda oynayacakları Antalyaspor'a karşı iyi futbolla iyi bir netice almak istediklerini söyledi.   Özkul,  yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda

Giresunspor iyi sonuç istiyor
 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda oynayacakları Antalyaspor'a karşı iyi futbolla iyi bir netice almak istediklerini söyledi.
 
Özkul,  yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda en üst noktaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.
 
Kupada Antalyaspor gibi güçlü bir ekip karşısında oynayacaklarını dile getiren Özkul, "Biz de iyi bir takımız. Bu maçta forma şansı bulamayan, ligde az maça çıkan oyuncularımızın ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahaya çıkacağız. Biz gençlerimizle de başarılı sonuçlar alabiliriz. Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'a karşı iyi futbolla iyi bir netice almak istiyoruz" dedi.
 
Özkul, ligde 19 Aralık Cumartesi günü oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için daha önemli olduğunu ifade ederek, "Bu demek değildir ki Türkiye Kupası'nı bir kenara bıraktık. Biz her iki kulvarda da mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler