Giresunspor İstanbul'un büyüklerini istiyor!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray takımlarından hangisi birini Giresun'da ağırlamak istiyoruz" dedi.Bozbağ,  yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında deplasm

Giresunspor İstanbul'un büyüklerini istiyor!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray takımlarından hangisi birini Giresun'da ağırlamak istiyoruz" dedi.

Bozbağ,  yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında deplasmanda karşılaştıkları Bayrampaşa'yı 1-0 yenerek gruplara kalmayı başardıklarını anımsattı. 

Karşılaşma boyunca futbolcuların iyi mücadele ettiklerini dile getiren Bozdağ, "Oyuncularımız, ellerinden geleni yaptı ve ilk yarıda bulduğumuz bir golle de sahadan galip ayrıldık. Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kaldığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Bozbağ, her Anadolu kulübü gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takımlarından birini Giresun'da konuk etmek istediklerini anlatarak,  şunları kaydetti:

"3 büyükler gittikleri Anadolu kentlerinde farklı bir hava yaratmışlardır. Geçmişte bu böyle oldu, gelecekte de öyle olacak. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takımlarından hangisi olursa olsun, birini Giresun'da ağırlamak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler