Giresunspor hocasını buldu

Giresunspor Basın Sözcüsü Fatih Sandal, yaptığı açıklamada, teknik sorumlu Ali Eren Beşerler'in görevinden istifa ettiğini hatırlattı. Sandal, yeni teknik direktörün belirlenmesi için bazı isimlerle görüşmeye başladıklarını ve bunlardan da Engin Korukır i

Giresunspor hocasını buldu

Giresunspor Basın Sözcüsü Fatih Sandal, yaptığı açıklamada, teknik sorumlu Ali Eren Beşerler'in görevinden istifa ettiğini hatırlattı. Sandal, yeni teknik direktörün belirlenmesi için bazı isimlerle görüşmeye başladıklarını ve bunlardan da Engin Korukır ile resmen anlaştıklarını kaydetti.

Sandal, Korukır'ın görevine başladığını ifade ederek, Korukır'ın yardımcılıklarına da Ahmet Şinasi Aydın ve Necati Uzun'un getirildiğini vurguladı.

Görevinden istifa eden Ali Eren Beşerler'in teknik menejer olarak takımda kalması için kendisini ikna etmeye çalıştıklarını dile getiren Sandal, görüşmelerden olumlu sonuç almayı hedelediklerini belirtti.

Sandal, öte yandan Ali Eren Beşerler'in yardımcılıklarını yapan kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal ile kondisyoner Tansu Yaan'ın da görevlerinden istifa ettiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor