Giresunspor halinden memnun

PTT 1. Lig'de 40 puanla 10. sırada yer alan Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Gönül ister ki play-off oynayalım ama gol yollarındaki eksikliğimiz, belki de bugün bir tık altta kalmamıza neden oldu" dedi. Kulüp tesislerinde basın mensupları ile

Giresunspor halinden memnun
PTT 1. Lig'de 40 puanla 10. sırada yer alan Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Gönül ister ki play-off oynayalım ama gol yollarındaki eksikliğimiz, belki de bugün bir tık altta kalmamıza neden oldu" dedi.
 
Kulüp tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelerek, sezon değerlendirmesinde bulunan Sözeri, ligde puan olarak rahatladıklarını ve başarılı bir sezon geçirdiklerini dile getirdi.
 
Sözeri, ekonomik şartlar ve kadro derinliği anlamında bakıldığında kötü bir puanda olmadıklarının altını çizerek, şöyle konuştu:
 
"Tabi gönül ister ki play-off oynayalım, o heyecanı yaşayalım ve yaşatalım ama gol yollarındaki eksikliğimiz, belki de bugün bir tık altta kalmamıza neden oldu. Gol yollarında biraz sıkıntımız vardı. Onun eksikliğini hemen hemen her maçta hissettik. Belki puan olarak altta kaldık. İki veya üç maçta biraz daha dikkatli olabilsek belki daha farklı yerde olabilirdik. Son dört veya beş haftaya girildiğinde matematiksel olarak ligde kalmak Giresunspor'un bu ligdeki ilk senesi için başarı sayılmalıdır."
 
Sözeri, gol yollarında sıkıntı yaşamalarına rağmen ligde takım savunmasını en iyi yapan ekiplerin başında geldiklerini ifade etti.
 
Karşılaşmalarda kendilerine pozitif katkı sağlayan taraftarlara teşekkür ettiğini vurgulayan Sözeri, verilen desteğin bozulmadığı takdirde camianın ve takımın sırtının yere gelmeyeceğini anlattı.
 
- "Ligi güzel bir yerde bitirmek ana hedefimiz"
 
Camiayı, bulundukları ligde iyi bir şekilde temsil ettiklerini ve bunun için çok mutlu olduklarını belirten Sözeri, "Son üç maçımızda da aynı şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ligi güzel bir yerde bitirmek ana hedefimiz. Oyuncularıma hep şunu söyledim, 'sahada miktarlar, maddiyat ya da paralar oynamıyor, sahada yürek oynuyor'. O yüreği de oyuncularım gösterdi. Eğer bugünlere gelindiyse aslan payı oyuncularımızındır" diye konuştu.
 
Erkan Sözeri, sezon boyunca takıma desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor