Giresunspor gelecekten umutlu

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Kayserispor maçındaki sergilediğimiz futbol önümüzdeki maçlar için umut vadediyor" dedi. Özkul,yaptığı açıklamada, ligde hafta sonu oynadıkları Kayserispor maçının sonucundan memnun olmadıkl

Giresunspor gelecekten umutlu
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Kayserispor maçındaki sergilediğimiz futbol önümüzdeki maçlar için umut vadediyor" dedi.
 
Özkul,yaptığı açıklamada, ligde hafta sonu oynadıkları Kayserispor maçının sonucundan memnun olmadıklarını ancak oynanan futbolun mutlu ettiğini söyledi.
 
Kayserispor'un güçlü bir takım olmasına rağmen takımlarının sahada iyi bir futbol sergilediğini ifade eden Özkul, şunları kaydetti:
 
"Kayserispor maçındaki sergilediğimiz futbol önümüzdeki maçlar için umut vadediyor. Milli maç dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendireceğiz. Sakatlar da bu süre zarfında tedavi edilecek. Adanaspor maçına lige verilen bu arada iyi hazırlanacağız. Kayserispor karşısında kaybettiğimiz puanları Adanaspor karşısında telafi edeceğiz."
 
Özkul, Adanaspor maçının hazırlıklarına perşembe günü başlayacaklarını dile getirerek, "Yeni teknik direktörümüzün de oturtmak istediği bir sistem var. Zamanı da iyi değerlendirip iyi neticeler alacağız. Bundan sonra daha güçlü bir Giresunspor izleyeceksiniz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor