Giresunspor galibiyeti düşünüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Bulancak İlçe Stadı'nda, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. İdman, kondisyon hareketlerinin ardından d

Giresunspor galibiyeti düşünüyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Bulancak İlçe Stadı'nda, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. İdman, kondisyon hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maç çalışmasıyla sona erdi.
 
Giresunsporlu orta saha oyuncusu Alican Karadağ, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi.
 
Takım olarak Adanaspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Karadağ, "Adanaspor maçı hayati önem taşıyor. 9 haftadır galip gelemiyoruz, galip gelmemiz lazım çünkü bir galibiyetin takım için neler getirebileceğini biliyoruz. Bu maçtan galibiyet aldığımız zaman üst üste galibiyetler alacağımızı biliyoruz. O yüzden maça çok iyi hazırlandık" diye konuştu.
 
Bir diğer orta saha oyuncusu Ayaz Mehdiyev ise Adanaspor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade ederek, "9 maçtır galip gelemiyoruz. Antrenmanlarda iyi çalışıyoruz iyi motive olduk yalnızca galibiyeti düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor