Giresunspor Fener'i gözüne kestirdi

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Ziraat Türkiye Kupası'nda konuk edecekleri Fenerbahçe'yi yenerek gruptaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.   Sözeri, yaptığı açıklamada, devre arası çalışmaları için dü

Giresunspor Fener'i gözüne kestirdi
 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Ziraat Türkiye Kupası'nda konuk edecekleri Fenerbahçe'yi yenerek gruptaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.
 
Sözeri, yaptığı açıklamada, devre arası çalışmaları için dün Antalya'da kampa girdiklerini belirtti.
 
İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini vurgulayan Sözeri, "İlk çalışmamızı dün gerçekleştirdik. 8 Ocak Cuma gününe kadar Antalya'da günde çift idmanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ligde ilk iki mücadelesi veriyoruz. O nedenle iyi bir çalışma dönemi geçirmemiz lazım. Eksikliklerimizi gidererek ligin ikinci yarısına tam anlamıyla hazır olmaya çalışacağız" diye konuştu.
 
Sözeri, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu karşılaşmasında 10 Ocak'ta oynayacakları Fenerbahçe için değerlendirmede bulunarak, şöyle konuştu:
 
"Ziraat Türkiye Kupası'nda konuk edeceğimiz Fenerbahçe'yi yenerek gruptaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Kupada ilk iki maçta istediğimiz sonucu alamadık. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in en iyi ekiplerinden biri. Zor bir maç bizi bekliyor. Fenerbahçe kadar biz de iddialıyız. Rakibimiz karşısında 90 dakika boyunca son ana kadar mücadele edeceğiz. Kazanmak için de elimizden geleni yapacağız. "
 
Sözeri, Fenerbahçe'nin en son 1981 yılında Giresun'a geldiğini belirtip, "35 yıl sonra Fenerbahçe gibi önemli bir ekibi ağırlayacak olmaktan büyük mutluluk duyacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor