Giresunspor Fenerbahçe

Giresunspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda ve maç öancesi son durum ne? İşte ayrıntılar... Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 3. maçında Giresunspor Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Giresun Atatürk Stadında oynanacak olan mücadeleyi Yaşar Kemal

Giresunspor Fenerbahçe

Giresunspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda ve maç öancesi son durum ne? İşte ayrıntılar...

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 3. maçında Giresunspor Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Giresun Atatürk Stadında oynanacak olan mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Onun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Osman Karakaş yapacak. Saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı ATV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Maç öncesinde H Grubunda hiç puanı bulunmayan Giresunspor son sırada yeralırken Fenerbahçe ise 6 puanla lider durumda bulunyor.

Giresunspor ve Fenerbahçe bu güne kadar 14 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Giresunspor'un 1 galibiyeti bulunurken Fenerbahçe'nin 7 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 6 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Giresun'da oynanan 7 karşılaşmada ise Giresunspor'un 1, Fenerbahçe'nin 2 galibiyeti bulunuyor. İki takım 4 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

İki takım son olarak 11.03.1981 yılında karşı karşıya geldi. İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 3-0 kazandı. Giresunspor en son deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı ve 2-0 mağlup oldu. Fenerbahçe ise evinde Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.

Giresunspor ile Fenerbahçe hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği bir maçta ilk kez karşılaşacaklar. Ayrıca ev sahibi Giresunspor'un kupada 1'er gol atan 3 oyuncusu Arif Şahin, David Abwo ve Hüsamettin Tut bulunurken Fenerbahçe'nin kupada en golcü oyuncusu 2 golle Hollandalı yıldız Robin Van Persie oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler