Giresunspor Başkanı korkuttu

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, öğle saatlerinde şiddetli göğüs ağrısı şikayeti ile gittiği Giresun Özel Ada Hastanesi'nde anjiyo oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Bozbağ'ın durumunun iyi olduğunu belirten Kardiyoloji Uzmanı Rıdvan Uçar, "Şid

Giresunspor Başkanı korkuttu

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, öğle saatlerinde şiddetli göğüs ağrısı şikayeti ile gittiği Giresun Özel Ada Hastanesi'nde anjiyo oldu.

Başarılı bir operasyon geçiren Bozbağ'ın durumunun iyi olduğunu belirten Kardiyoloji Uzmanı Rıdvan Uçar, "Şiddetli göğüs ağrısı şikayet ile bize geldi. Bir geçiş kalp spazmı olduğunu düşündük ve hafif bir spazm tespit ettik. Şu an hastamızın durumu gayet iyi inşallah birkaç saat sonra evine gidecek" dedi.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ise, "Göğsümde şiddetli bir ağrı hissettim. Sağ olsun Rıdvan hoca anjiyoyu uygun gördü. Çok şükür iyiyim şimdi" diye konuştu.

Giresunspor Başkanı korkuttu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor