Giresunspor avantaj peşinde

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Sefer Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Eyüpspor ile yapacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.   Eyüpspor maçı hazırlıklarına Giresun Atatürk S

Giresunspor avantaj peşinde
 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Sefer Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Eyüpspor ile yapacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.
 
Eyüpspor maçı hazırlıklarına Giresun Atatürk Stadı'nda başlayan Karadeniz ekibinin teknik direktörü Yılmaz, gazetecilere açıklamada bulundu.
 
Yılmaz, Giresunspor'un her karşılaşmaya kazanmak için çıktığını vurgulayarak, "Giresunspor kazanmak için mücadele eder. Kupada Eyüpspor karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız. Kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanarak rakibimiz karşısında galip gelmek ve tur atlamak istiyoruz" dedi.
 
Eyüpspor karşısına ligde fazla forma giyemeyen futbolculara şans vereceğini dile getiren Sefer Yılmaz, "Onlara bu maçta şans vereceğim. Performansları ve durumlarını yakından görme fırsatı yakalayacağız. Eyüpspor maçı hem onlar hem de bizim için iyi bir fırsat olacak" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor