Giresunspor anlaşma sağlayamadı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, iç transferde görüştükleri futbolculardan hiçbiriyle anlaşma sağlayamadıklarını bildirdi.Bozbağ, basına yaptığı açıklamada, 15 gün önce başlattıkları iç transfer görüşmelerini dün itibar

Giresunspor anlaşma sağlayamadı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, iç transferde görüştükleri futbolculardan hiçbiriyle anlaşma sağlayamadıklarını bildirdi.

Bozbağ, basına yaptığı açıklamada, 15 gün önce başlattıkları iç transfer görüşmelerini dün itibarıyla sonlandırdıklarını söyledi.

Görüştükleri futbolcularla anlaşma sağlayamadıklarını vurgulayan Bozbağ, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz sezonki takımdan belirlediğimiz 8 isimle görüştük. Bütçemiz belli olduğu için iç transferde bütçemiz doğrultusunda hareket ettik ve futbolcularımıza belirlediğimiz tavan fiyat üzerinden teklif yaptık. Futbolcularımıza da düne kadar düşünmeler için süre verdik. Bu süre doldu ancak hiçbir futbolcu arkadaşımız kendilerine yapılan teklifle ilgili geri dönüş yapmadı. İç transferde hiçbir futbolcumuzla anlaşma sağlayamadık."

Bozbağ, Giresunspor olarak gelecek hafta başından itibaren takım oluşturma çalışmalarına başlayacaklarına değinerek, şunları kaydetti:

"Pazartesi gününden itibaren Giresunspor için yeni bir süreç yaşanacak. Sıfırdan bir takım kurmak için çalışmalara başlayacağız. Elimizde hiç oyuncu yokmuş gibi hareket edeceğiz. Giresunspor’a gelmek isteyen oyuncularla görüşüp, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Giresunspor formasını giymek isteyene kapımız açık. Camiamıza yakışacak bir takım oluşturmak için kolları sıvadık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor