Giresunspor Altınordu'ya bileniyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 23 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başladı. Gençlik Merkezinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşunun ardından çift kale

Giresunspor Altınordu'ya bileniyor
 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 23 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başladı.
 
Gençlik Merkezinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşunun ardından çift kale maç oynadı. 
 
Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta konuk ettikleri Bucaspor ile 90+2. dakikada yedikleri golle 1-1 berabere kaldıklarını anımsattı. 
 
Bucaspor karşısında önemli 2 puanı sahada bıraktıklarını kaydeden Sözeri, "Genel olarak maçın ilk yarısında çok iyi oyun sergiledik. Daha önceki maçlara oranla çok daha iyi oynadık ama farkı açamadık. Bu kadar cömertçe harcamamamız lazım girdiğimiz pozisyonları. İkinci yarıda oyundan biraz düştük, ona rağmen skoru koruyabilirdik. Son dakikada bir şanssızlık yaşadık" dedi.
 
Sözeri, deplasmandaki Altınordu karşılaşmasını kazanarak Bucaspor maçında kaybedilen 2 puanı telafi edeceklerine inandıklarını dile getirdi.
 
Ligde 3 haftadır kazanamadıklarına işaret eden Sözeri, "Altınordu deplasmanından galibiyetle dönerek çıkışa geçmek istiyoruz. Deplasmanda yenilmiyoruz, Altınordu karşısına bu özgüvenle çıkacağız. Oradan da galibiyetle döneceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor