Giresunspor Alanya'ya hazırlanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Albimo Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulübün tesislerinde, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle süren idman, çift

Giresunspor Alanya'ya hazırlanıyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Albimo Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Kulübün tesislerinde, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle süren idman, çift kale maçla tamamlandı. Antrenmana sakatlığı süren Jones de katıldı.
 
Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mehmet Birinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi futbol oynadıklarını ancak sergiledikleri futbolun karşılığını alamadıklarını söyledi.
 
Sadece bu haftaki Osmanlıspor maçının ilk yarısında kötü futbol oynadıklarını dile getiren Birinci, şunları kaydetti:
 
"İkinci yarı tamamen bizim hakimiyetimizdeydi ama tabi ki ortaya bir Koray Gençerler gerçeği çıktı. Koray Gençerler penaltıyı verirken kendisi bile inanmadı. Çünkü sonuçta penaltıyı yapan arkadaşa sarı kart göstermesi lazımdı, onu da  es geçti. Yani ikinci sarı karttan benim futbolcum dışarı atılacaktı. Çok kötü maç yönetti."
 
Birinci, Albimo Alanyaspor maçını iyi bir futbolla kazanmak istediklerini belirterek, "Çünkü artık üç puana ihtiyacımız var, üç puan alırsak takımımızın önü açılacak. Oynadığımız güzel futbolun karşılığını alacağız. Seyircilerimizden rica ediyorum, bu takıma destek olsunlar. Bu takım onların takımı, bu çocuklar bu takımı buralara getirdi, her zaman destek olsunlar" diye konuştu.
 
İki gün daha antrenman yapacaklarını dile getiren Birinci, "Ondan sonra kadroyu belirleyeceğiz. Jones konum itibariyle şu anda oynayabilecek duruma geldi, herhalde Jones bu hafta formayı alır" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler