Giresunspor Adana'ya bileniyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular hafif koşunun ardından kondisyon hareketl

Giresunspor Adana'ya bileniyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Kulüp tesislerinde, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular hafif koşunun ardından kondisyon hareketleri ve top kapma çalışması yaptı. 
 
Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mehmet Birinci, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına 2 günlük aranın ardından yeniden başladıklarını söyledi.
 
Birinci, hedeflerinin Adana Demirspor maçını kazanmak olduğunu ifade ederek, "Adana Demirpor maçı çok zor geçecek. İyi bir kadro kurmuşlar ama biz de iyi bir ekibiz. Bu zorlu maçı kazanacak güce ve kadroya sahibiz. Bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz" dedi.
 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'taki şampiyonluk kupasının Adana Demirspor maçı sonrası verileceğini dile getiren Birinci, "Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz Çünkü şampiyonluk kupası alacağız. Bu kupa bizden çok onların hakkı. Taraftarın şampiyonluk kupası. Kupayı onlara borçluyuz. Bu tarihi anı hep birlikte yaşayalım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor