Giresunspor 3 Puana Hasret

PTT 1. Lig'in 19. hafta erteleme maçında sahasında konuk ettiği Vartaş Elazığspor ile son dakikada yediği gol ile puanları paylaşan Giresunspor'da 3 puan hasreti sürüyor. Giresunspor yöneticisi Azmi Bük, "Bizim için önemli bir maçtı. 3 puan için elimizden

Giresunspor 3 Puana Hasret

PTT 1. Lig'in 19. hafta erteleme maçında sahasında konuk ettiği Vartaş Elazığspor ile son dakikada yediği gol ile puanları paylaşan Giresunspor'da 3 puan hasreti sürüyor.

Giresunspor yöneticisi Azmi Bük, "Bizim için önemli bir maçtı. 3 puan için elimizden geleni yaptık ama yaptığımız bireysel hatalardan 2-0 önde olduğumuz bir maçı son dakikalarda yediğimiz goller ile 2-2 berabere bitirdik ve bir puana razı olduk" dedi.

"BENZİN VARDI DA BİZ Mİ İÇTİK"

"10 kişi kalan rakip karşısında 2-0 olan üstünlüğümüzü koruyamadık" diyen Bük, "Maçın 2-2 bitmesi hepimizi üzdü. Maç sonu camia olarak asılıp kesiliyoruz. Kulübün malum yakın geçmişini bilen ve başarılardan dolayı bizi göklere çıkaran yakın arkadaşlarımız bugün yanlış olduğumuzu konuşur durumdalar. Yine malum dönemden sonra başarıları en az bütçesi olan kulüp olarak bugünlere geldik. Fakat bugün bakıyoruz ki taraftarlarımız kenardan bizlere transfer yapmadınız serzenişinde bulunuyor. Süleyman Demirel'in ifadesi ile "Benzin vardı da biz mi içtik?" Giresunspor'un Giresun'a başarı adına elinden gelenin en iyisini yapacağı konusunda hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Güzel günler hep birlikte olacak inşallah" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor