Giresun'dan gol sesi çıkmadı

Giresunspor'un Adanaspor'u konuk ettiği maçtan gol sesi çıkmadı.

Giresun'dan gol sesi çıkmadı

Bank Asya 1. Lig'de düşme potasından kurtulmak isteyen Giresunspor, play-off'u kovalayan Adanaspor'u konuk etti. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Pozisyon açısından oldukça kısır geçen maçta, iki takım da ellerine geçen sayılı şansları da değerlendiremeyince karşılaşma golsüz sonuçlandı.

Bu skorun ardından Giresunspor puanını 16'ya yükseltti ve 17. sıradaki yerini korudu. Adanaspor ise puanını 28 yaparak 11. sıraya yükseldi.

Birinci Lig'in 22. haftasında Giresunspor deplasmanda Göztepe ile karşılaşacakken; Adanaspor ise evinde Boluspor'u konuk edecek.

GİRESUNSPOR: 0 - ADANASPOR: 0

Stat: Giresun Atatürk

Hakemler: Koray Gençerler, Mehmet Şahan Yılmaz, Nihat Samuk

Giresunspor: Soner, Onur, Cem (Dk. 60 Murat), Ömer, Adem, Eren, Ali, Yunus (Dk.46 Berkay), Banahane, Serdar (Dk.82 Cafercan), Volkan

Adanaspor: Tolgahan, Koray, Mbilla, Yaser (Dk. 76 Burak), Adnan (Dk.46 Talha), Mbamba (Dk.85 Fevzi), Merthan, Rahman, Barbaros, İlkem, İzzet

Sarı kartlar: Dk. 59 Ali, Dk.90 Cafercan (Giresunspor) Dk. 78 Barbaros (Adanaspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler