Giresun'a stad müjdesi

İlçenin Yeşiltepe Mahallesi'ndeki 13 Şubat İlçe Stadı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, işlemlerin takibi ve girişimleri sayesinde ilçeye kazandırmayı planladıkları kapalı ek tribün çalışmalarının devam ettiği

Giresun'a stad müjdesi

İlçenin Yeşiltepe Mahallesi'ndeki 13 Şubat İlçe Stadı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, işlemlerin takibi ve girişimleri sayesinde ilçeye kazandırmayı planladıkları kapalı ek tribün çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ek tribünün mart ayı sonunda teslim edileceğini belirten Erener, şunları kaydetti:

“İlçe Kaymakamımız Ünal Kılıçarslan ile işlemlerin takibi ve girişimlerimiz sayesinde atıl durumda olan tribünü yıkarak yerine modern, üstü kapalı ek tribün yapma çalışmalarına başlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale edilen ek tribün çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tribünümüz 750 seyirci kapasiteli olup içerisinde 2 soyunma odası, 1 hakem odası, bay ve bayan tuvaletleri bulunan bölümlerden oluşacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler