Giresun'a kalıcı gelir lazım!

Bank Asya 1. Lige iddialı girmeye hazırlanan Giresunspor hakkında konuşan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, kulübün kalıcı gelirlere ihtiyacı olduğunu belediye ya da valilikten gelen paralarla yönetilmesinin imkansız olduğunu dile getirdi. Giresun Valisi D

Giresun'a kalıcı gelir lazım!

Bank Asya 1. Lige iddialı girmeye hazırlanan Giresunspor hakkında konuşan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, kulübün kalıcı gelirlere ihtiyacı olduğunu belediye ya da valilikten gelen paralarla yönetilmesinin imkansız olduğunu dile getirdi.

 Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ''Giresunspor Kulübü valilik ve belediyeden alınan paralarla yönetilemez'' dedi.

Vali Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Giresunspor'un kalıcı gelire kavuşturulması için Giresun Limanı'nın yeniden otopark olarak işletilmesinin sağlandığını belirtti.

Giresunspor'a katkı sağlamak adına çalıştıklarını vurgulayan Vali Şahin, şu görüşleri dile getirdi: ''Giresunspor Kulübü valilik ve belediyeden alınan paralarla yönetilemez. Bunlar hep geçici olur ve hazıra dağ dayanmaz. Biz kulübe 300 bin TL'ye yakın destekte bulunduk. Kalıcı gelir için limanın yeniden otopark olarak işletilmesini sağladık. 17 dönümlük alanı Giresunspor, otopark olarak işletecek. İnşallah kısa zamanda söz konusu yerin betonunu da dökmüş olacağız. Oraya girecek her araba Giresunspor'a 1 TL yardımda bulunacak. Ayrıca, otopark ücreti de ödeyecek'' dedi.

Aynı alanda Lunapark kurulmasına da izin vereceklerine değinen Şahin, ''Söz konusu yere girecek herkes Giresunspor'a 1 lira yardımda bulunmuş olacak. 'Çarpışan arabalar'ı da Giresunspor'a gelir getirmesi için vereceğiz. Giresunspor kendi parasını kazanacak. Böylelikle kulübümüz balık tutmayı da öğrenecek'' ifadesini kullandı.

Şahin, Giresunspor'un 2010-1011 sezonunda Bank Asya 1.Ligi'ni 11. sırada bitirdiğini anımsatarak, takımın yeni sezonda ilk altı takım arasına girerek play-off oynamaya hak kazanacağına inandığını ve bu konuda yönetimine güvendiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor