Giresun'a Burundi'den futbolcu

Başkan Peker ise hafta sonunda oynayacakları Altayspor maçında futbolcularına güvendiğini söyledi. Sezonun ikinci yarısına kendi sahasında aldığı 3 - 2'lik Karabükspor mağlubiyetiyle başlayan Giresunspor'da Başkan Olgun Aydın Peker, bireysel hataların yüz

Giresun'a Burundi'den futbolcu

Başkan Peker ise hafta sonunda oynayacakları Altayspor maçında futbolcularına güvendiğini söyledi.

Sezonun ikinci yarısına kendi sahasında aldığı 3 - 2'lik Karabükspor mağlubiyetiyle başlayan Giresunspor'da Başkan Olgun Aydın Peker, bireysel hataların yüzünden mağlup olduklarını söyledi. Peker, hafta sonunda Altay'la deplasmanda oynayacakları maçı kazanmak istediklerini de belirterek, "Bizim söyleyecek fazla bir sözümüz yok. Söylenecek olanı futbolcular sahada söyleyecekler" şeklinde konuştu.

Başkan Olgun Peker ayrıca Giresun'un Aksu Mahallesinde bulunan 80 dönümlük dolgu alanına da Giresunpor'un yeni sosyal tesislerini yapacaklarını açıkladı. Projenin Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2009 yılı bütçesine girdiğini de kaydeden Olgun Peker, "Bu Giresun için çok önemli bir proje. Başta Vali Mustafa Taşkesen ve Belediye Başkanı Hurşit Yüksel olmak üzere herkesimin desteğini aldık. Futbol Federasyonu da bütçesinden kaynak aktaracak. En kısa zamanda başlayacak olduğumuz çalışmayı 2010 yılının ortalarında bitirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Peker, yeni transferleri Hassan Hakizimana'nın takıma katkı yapacağına olan inancının tam olduğunu da belirterek, "Brundi'nin milli takım oyuncularından Hassan Hakizimana orta sahada görev yapacak. Bize fazlasıyla katkı yapacağına inanıyoruz. Ayrıca bir süredir denediğimiz Marcello ile yollarımızı ayırdık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor