Giresun liderliği sürdürmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, "Şampiyonluk çok uzakta değil. Rehavete kapılmadan sezon sonuna kadar yakaladığımız çıkışı sürdürerek, bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.Birinci, yapt

Giresun liderliği sürdürmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, "Şampiyonluk çok uzakta değil. Rehavete kapılmadan sezon sonuna kadar yakaladığımız çıkışı sürdürerek, bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Birinci, yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları Göztepe karşılaşmasını 1-0 kazanarak grubun yeni lideri olmayı başardıklarını anımsattı.

Liderlik koltuğunu bırakmak istemediklerini aktaran Birinci, "Son oynadığımız 11 maçı kazanarak liderliğe yükselmeyi başardık. Grubun yeni lideriyiz. Liderlik koltuğunda kalıcı olmayı istiyoruz. Bırakmamak adına da her şeyi yapacağız" diye konuştu.

"Şampiyonluk çok uzakta değil. Rehavete kapılmadan sezon sonuna kadar yakaladığımız çıkışı sürdürerek, bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz" diyen Birinci, şunları kaydetti:

"Biz nereden nereye geldik. Bu takım daha düne kadar küme düşmeme, sonrasında da play-off hesapları yapıyordu. Şimdi şampiyonluğa adayız. Bu şehir gibi bizim de hayallerimiz var. İnşallah bunu hep birlikte gerçeğe dönüştürürüz ama henüz biten hiçbir şey yok. Çünkü oynanmamış 8 maç var. Birbirinden zorlu haftalar bizleri bekliyor. Biz liderliği son maça kadar sürdüreceğiz. Eğer bu seri böyle devam ederse de bunu başarırız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler