Giresun korku salacak!

Giresunspor teknik direktörü Mehmet Birinci, PTT 1. Ligine iyi bir takım hüviyetinde başlangıç yapacaklarına dikkat çekerken; “Hedef takımı olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Bugün Giresun’a gelerek başkan Mustafa Bozbağ ve Transfer Komitesi

Giresun korku salacak!
Giresunspor teknik direktörü Mehmet Birinci, PTT 1. Ligine iyi bir takım hüviyetinde başlangıç yapacaklarına dikkat çekerken; “Hedef takımı olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Bugün Giresun’a gelerek başkan Mustafa Bozbağ ve Transfer Komitesi üyeleriyle iç ve dış transfer çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunacak olan teknik direktör Mehmet Birinci; “Sanırım bu haftayı ağırlıklı olarak Giresun’da geçireceğim. Bu esnada başkanımız Mustafa bey ve diğer idareci arkadaşlarımızla durum değerlendirmesinde bulunacağız” dedi.
 
NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ
 
Birinci, “Hedefimiz iyi bir takımla lige başlamak olacak. Bunun için de transfer dönemini çok iyi geçirmek zorundayız. Hedef takımı olmanın yolu nokta transferlerden geçiyor. Acele etmeden ve hata yapmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Birinci ayrıca iç transferde anlaşma sağladıkları oyuncuların geçen seneki katkılarını bu senede beklediklerini dile getirirken; “İçeri de anlaştığımız tüm oyuncuların verimli olacağı kanaatindeyiz. Bu kardeşlerimizin yanında dış transferde kaliteli isimleri kadromuza katarak güçlü bir ekip hüviyetine bürüneceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor